herfst.jpg kerst.jpg overnachting sauna.jpg

Aan de rand van Tessenderlo, perfect gelegen en uitstekend bereikbaar ligt Romantic Dolphin, een privé sauna, waar U in alle rust kan genieten van de mooie dingen des levens. Zonder zorgen en stress enkele uurtjes relaxen in een volledig nieuw saunacomplex.

Deze gezellige, comfortabele sauna biedt U een scala van verrassende en plezierige mogelijkheden voor gezond- en gezelligheid. Zo is Romantic Dolphin bijvoorbeeld  voorzien van een groot relaxbed. Op de andere pagina's kan je kennismaken met alles wat wij te bieden hebben. 

ImageOp deze site hopen wij u een goed beeld te geven van ons saunacomplex, wat wij u kunnen bieden voor een paar heerlijke uurtjes van ontspanning. 

Een overzicht van arrangementen waardoor het genieten en relaxen enkel maar versterkt wordt. Voor iedere bezoeker staat er immers een verrassing klaar.

Wij zorgen ervoor dat je enkele onbezorgde uurtjes doorbengt bij ons. Daarom moet je niets meebrengen. Het gebruik van saunalaken, 2 badhanddoeken, badjas en badslippers per persoon zijn in de prijs inbegrepen.

 

Created by Ammostro